Administratorov blog

Blog administratora bh. blog zajednice Blogger.ba.


28.02.2008.

Blogeri traže izglasavanje nepovjerenja kantonalnoj vladi

Grupa od tridesetak građana Sarajeva, članova najveće bh. blogerske zajednice Blogger.ba, uputila je pisma poslanicima Skupštine Kantona Sarajevo. Na adresu svakog od ukupno 35 poslanika u četvrtak, 28. februara, dostavljena ... Više...

26.02.2008.

Tim Clancy na Bloggeru

Poznati borac za očuvanje ekologije i veliki zaljubljenik bh. prirodnog i kulturnog naslijeđa, Tim Clancy otvorio je blog na najpopularnijem bh. blog servisu. Rođeni Njujorčanin, koji već 15 godina živi i radi u BiH, za portal Sarajevo-x.com govori o svom blogu, kojeg je nazvao "Čiste namjere". "Već nekoliko godina pišem blogove, ali ovo je moj prvi bosanski blog. Počeo sam ga pisati iz više razloga, iskreno, pisanje mi je jedna vrsta terapije za liječenje od ludosti ove zemlje. S druge strane, strast koju osjećam prema ovoj zemlji i njenim ljudima je velika. Optuživali su me da sam špijun, ratni profiter, da se bavim trgovinom ljudi, da se protivim razvoju ove zemlje i slično", rekao je Tim za Sarajevo-x.com. Čitajte više...   A blog Tima Clancya čitajte na timclancy.blogger.ba

Perhaps I should first apologize for not writing in Bosnian. The thing is, after 16 years here i should speak, read, and write it perfectly. The truth is, I don't. Shame on me, I know. But i prefer to write in my mother tongue.  If you send me a comment, please do write in your mother tongue. Sve razumijem.

19.02.2008.

Blogger.ba na novom serveru

Poštovani korisnici, Blogger.ba je konačno prebačen na novi server, što je uzrokovalo kraći prekid u radu u utorak.

Nekim korisnicima će još neko vrijeme Blogger.ba biti nedostupan (ovisno o njihovim ISP-ovima).

Hvala na strpljenju i ugodno bloganje!

18.02.2008.

Kraći prekidi u radu Bloggera

U utorak, 19. februara 2007. doći će do kraćih prekida u radu Blogger.ba servisa zbog migracije na novi i poboljšani server.

S obzirom da je trenutni server na kojem se nalazi Blogger.ba dao sve od sebe, kao što ste i primijetili, primorani smo premjestiti Blogger.ba i sve blogove na novi server, što će uzrokovati nedostupnost Bloggera tokom dana u utorak.

Molimo vas za strpljenje i hvala na razumijevanju.

Blogger.ba
Administracija

06.02.2008.

Prvi zvanični blogovi BiH novinara

Preporučujemo blogove dvojice bosanskohercegovačkih novinara koji su se nedavno pridružili našoj zajednici.

Almir Panjeta, novinar magazina Start BiH
http://almirpanjeta.blogger.ba

Nermin Bise, dopisnik Oslobođenja iz Mostara i reporter-sportski komentator na BH Radiju 1
http://bisner.blogger.ba

Dobrodošli!

06.02.2008.

I potpredsjednik Federacije BiH piše blog!

Otvaranje blogova javnih osoba u našoj zemlji postala je uobičajena stvar. Naime, Mirsad Kebo, potpredsjednik Federacije BiH, u utorak je na našem blog servisu Blogger.ba otvorio blog i time se pridružio najvećoj bh. blog zajednici, gdje blogove trenutno pišu Željko Komšić, Matthew Rycroft, Ibrahim Spahić i još 80 hiljada blogera. Blog potpredsjednika Federacije BiH Mirsada Kebe možete čitati na adresi http://mirsadkebo.blogger.ba .

Administratorov blog
<< 02/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
242526272829
dasdsad

test'dasd"asdas